EN FÖRVANDLAD STAD,
ETT HJÄRTA I TAGET!

Gudstjänst söndagar kl 11:00
 Aniaravägen 8 i Sollentuna

NY I
VINEYARD?

NYFIKEN PÅ KRISTEN TRO?

GUDSTJÄNST SÖNDAGAR

SMÅGRUPPER

CELEBRATE RECOVERY

WORSHIP COMMUNITY

MISSIONS-
ARBETE

SOCIALT
ARBETE

EN KYRKA FÖR DIG!

Stockholm Vineyard är en kyrka dit du kan komma exakt som du är. Vi älskar Gud och vill vara en kristen gemenskap där varje människa oavsett bakgrund har möjlighet att upptäcka och växa i sin tro, uppleva Guds kärlek, finna ett hem och mening i livet. Vi tror att Gud älskar varje människa och vill det absolut bästa för vår värld, vår stad och vårt samhälle – därför vill vi i allt vi gör söka Stockholms bästa och vara en generös och utåtriktad församling med Jesus i centrum som vandrar i takt med den helige Ande. Vi vill vara en positiv kraft i samhället som pekar mot Jesus och är goda nyheter och till välsignelse för människor i vår närhet.

Vår längtan är att få se en förvandlad stad, ett hjärta i taget!

Vi är medvetna om att alla människor är på en resa med olika erfarenheter, förutsättningar och bakgrund. Det som förenar oss som församling är att vi är människor som tillsammans vill röra oss mot Jesus, lära känna honom bättre och bli mer lika honom i ord, tanke och handling. Vi vill vara en församling där alla som söker kan finna ett hem och en meningsfull uppgift i livet. Du är välkommen att påbörja denna resa tillsammans med oss där du befinner dig just nu – kom som du är, men stanna inte där!

Vi firar gudstjänst varje söndag i Sollentuna. Vår gudstjänstform är avslappnad med fokus på att möta Gud genom lovsång och bön. Vi har även olika mötesplatser under veckan, t ex hemgrupper på svenska, engelska och spanska i norra och södra Stockholm samt öppna möten med Celebrate Recovery varje torsdag kl 18.30. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller vill veta mer om Stockholm Vineyard!

Gudstjänst söndagar kl 11:00
 Aniaravägen 8 i Sollentuna

KOM SOM DU ÄR,
MEN STANNA INTE DÄR!

KONTAKTA STOCKHOLM VINEYARD

Jag godkänner att Stockholm Vineyard sparar mina uppgifter för framtida kommunikation.

10 + 14 =

stockholm@vineyard.se

Träffa oss i Sollentuna.
Se kalender för tid och plats

Pendeltåget till Sollentuna C
Karta

Postadress:
Stockholm Vineyard
Box 1
191 21 Sollentuna

Bankgiro: 5853-5865
Swish: 1235406129