I svallvågorna efter lägret börjar det att bubbla i församlingen. Spännande! I fredags var ett gäng från oss ute för att betjäna människor på stan.

Såhär skriver Johannes Persson om kvällen:

”Det var inte jättemycket folk ute, men vi satte upp tre stolar och en skylt på Odenplan och bad för och pratade med folk. Bland annat fick vi be för en man som under 5-6 år hade kommit till en pingstkyrka men inte förstod vad det handlade om som de gjorde där. Vi fick möjlighet att förklara en hel del för honom om livet och Gud, och när han gick därifrån med en stark övertygelse om Guds existens och att han kan ha gemenskap med honom. Vi fick också be för några tyskar vi mötte, varav en hade smärtor i knäet. Om hon blev helad glömde vi att fråga… Men också de blev mycket glada och uppmuntrade. Ett böneämne som går ut till hela församlingen denna vecka är en 34-årig son till en man vi fick be för, sonen har en utvecklingsstörning. Allt som allt, även om det inte var den mest actionpackade kvällen i våra liv, är vi nöjda och glada.”

Detta glada gäng, som gärna ser att fler ansluter sig, kommer att gå ut igen den 3 augusti. Eventuellt kommer man dela ut pannkakor och kaffe också. Samling för alla som vill haka på fredagen den 3 augusti klockan 21.00 på Vasakåren. Och vi som inte har möjlighet att ansluta kan väl komma ihåg att be för gänget denna kväll samt alla de möter. Det är party i himlen när vi testar vattnet kring båten!