LEDIGA TJÄNSTER

Administratör och kommunikatör (25%)

Är du en duktig administratör och kommunikatör med en längtan att se Stockholm förvandlas av evangeliet om Jesus och Guds rike? Församlingen Stockholm Vineyard söker nu en administratör och kommunikatör på 25% som kommer att ingå i ett personalteam med föreståndare och pastorer.

Som administratör och kommunikatör kommer du att vara “spindeln i nätet” för en stor del av församlingens gemensamma liv och verksamhet. Tjänsten innebär både intern och extern kontakt och kommunikation därför är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Vi söker dig som är organiserad, serviceinriktad, drivande och självgående samt har god tidsplanering.

Tjänsten innehåller två delar: Dels administrativa arbetsuppgifter (till exempel lokalbokning, schemaläggning, rapportering, föra mötesanteckningar, mötesbokningar, planering inför kurser, events och församlingshelger samt beställningar). Den andra delen är som kommunikatör där arbetsuppgifterna bland annat innebär att skapa innehåll för och hantera församlingens nyhetsbrev, e-post och social media samt layout och grafiskt arbete. En stor del av tjänsten innebär att arbeta med digitala verktyg som MailChimp, Canva, Facebook, Instagram, Microsoft Teams samt Google Workspace.

Krav:

●  God datorvana
●  Kunna uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska och engelska
●  Erfarenhet av enklare grafiskt arbete och ett öga för design
●  Gymnasieutbildning eller motsvarande

Den anställde förväntas vara delaktig i Stockholm Vineyards församlingsgemenskap samt dela församlingens vision och värderingar. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Önskvärt
● B-körkort

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 25% (10 tim per vecka). Flexibel arbetstid – delvis hemmabaserad.
Tjänsten innebär visst arbete på kvällar och helger.
6 månaders provanställning tillämpas.

Tillträde 9 januari eller tidigare enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag 15 december 2021. Tillsättning sker löpande och kan ske innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

Stockholm Vineyard tillämpar individuell lönesättning baserad på den sökandes utbildning och tidigare arbetslivserfarenhet.

För att söka tjänsten skickar du ditt CV, ett personligt brev som inkluderar kontaktuppgifter till två referenspersoner till stockholm@vineyard.se.

För frågor om tjänsten kontakta Stephanie Neve, 076-2918780, stephanie.neve@vineyard.se

stockholm@vineyard.se

Vi firar gudstjänst i Sollentuna
(se kalender för tid och plats)
Pendeltåget till Sollentuna C
Karta

Postadress:
Stockholm Vineyard
Box 1
191 21 Sollentuna

Bankgiro: 5853-5865
Swish: 1235406129