Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Celebrate Recovery – återtart

november 4 @ 18:30 - 21:00

Alla i Stockholm Vineyard som har ett hjärta för att se Celebrate Recovery återstarta och växa i Sollentuna – och i hela landet – är välkomna till tre träffar i Amorinasalen. Du är välkommen även om du bara kan komma på någon av dem.

Många av oss börjar bli otåliga och vill komma i gång med våra CR-möten i Sollentuna så snart det bara är möjligt. Vi är inte riktigt där ännu, men det är dags att börja planera och mobilisera för att ta igen förlorad tid.

Tre torsdagar i höst samlas alla som vill bidra till att vi ska komma i gång igen till planeringsträffar.

Vi har drop-in-fika, sjunger lovsång och läser stegen, som i ett vanligt CR-möte. Men sedan vänder vi på ordningen och går direkt till delningsgrupper. Där har vi två fokusfrågor: ”Hur mår jag?” och ”Vilka farhågor och förhoppningar har jag inför CR:s framtid i Sollentuna?” Efter delningsgrupperna återsamlas vi alla och har ett gemensamt samtal om hur vi går vidare.

Det gäller dessa tre torsdagar i Amorinasalen, Aniaraplatsen 2 i Sollentuna.

Torsdag 7/10 kl 19.00 (drop-in-fika från 18.30)
Torsdag 4/11 kl 19.00 (drop-in-fika från 18.30)
Torsdag 2/12 kl 19.00 (drop-in-fika från 18.30)

Vi behöver varandra nu för att få inspiration och energi till framtidsplanering. Du lovar egentligen inte någon viss omfattning av engagemang för framtida möten genom att komma. Vi kämpar ju alla mot medberoende och vill inte att någon ska behöva slita med detta av bara plikt. Men vi är övertygade om att vi kan bli tillräckligt många om alla känner att det är en fri förmån att få vara en del av dessa möten.

Detaljer

Datum:
november 4
Tid:
18:30 - 21:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Plats

Amorinasalen, Sollentuna
Aniaraplatsen 2
Sollentuna,
+ Google Map