Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Lettering and Broderi Workshop!

2023-09-02 @ 10:00 - 17:00

Vi är jätte glada att vara värd för en heldag med den perfekta kombon för en kreativ workshop: lettering och broderi. Skapa snygga tavlor med broderade ord och dekorationer, ett klassiskt handarbete med en modern touch!

Workshoppen leds av Sofie Björkgren-Näse, bokstavsillustratör, och Pernilla Vikström, brodös.

Kursen börjar med en presentation och ger inspiration till vad man kan skapa med lettering och broderi. Under första delen av kursen får du lära dig grunderna i lettering med bokstavsillustratör Sofie Björkgren-Näse. Vi ritar snygga och kreativa bokstavsstilar, som t.ex skrivstil, bokstäver med kalligrafieffekt, blockbokstäver och dekorativa bokstavsformer. Med hjälp av de bokstavsformer vi övar kan du planera texten till din broderitavla.

Senare under dagen får du tillsammans med brodösen Pernilla Vikström öva på de mest grundläggande och användbara broderistygnen, såsom kedjestygn, stjälkstygn och franska knutar m.m. Med hjälp av de stygn vi övar kan du planera rätt stygn till din text och till den dekoration du vill ha på din broderitavla.

Kursen är en nybörjarkurs, så du behöver inte ha några erfarenheter sen tidigare. Men om du redan kan lettering och/eller broderi är detta en rolig och bra fördjupning där du får nya tips, idéer och inspiration till ditt skapande!

Allt material du behöver får du på kursen. Fika och material-kit ingår i biljetten. Lunch kan du ta med eller köpa vid närliggande butik eller fik.

Kursen har ett begränsat antal platser, så var snabb att fånga din biljett! Anmälningen är bindande.

Du kan se mer bilder på lettering hos @fialottajanssondesign och mer broderi hos @pernillacathrin eller @sisterhood_embroidery.

Kostnad: 1800 kr/ person

Biljetter: https://billetto.se/e/lettering-och-broderi-sollentuna-biljetter-829125?fbclid=IwAR00bFMqZ1X8pCDyfOUmePrOZAV-4u5PIAZPulpcnfbeaXiloOuS83RuDok

Detaljer

Datum:
2023-09-02
Tid:
10:00 - 17:00

Plats

Stockholm Vineyard
Aniaravägen 8
Sollentuna, 191 48 Sweden
+ Google Map