Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kvinnofrukost med Flavia Perez

november 11 @ 09:30 - 11:30

Kvinnofrukost Flavia Perez Vineyard

Välkommen till kvinnofrukost med Flavia Perez!

Flavia Perez växte upp i Jordbro utanför Stockholm där hon lär sig överleva med pappa och bröder som är grovt kriminella och en psykisk sjuk mamma.
Idag arbetar Flavia och hennes man Leo med avhopparverksamhet för kriminella. Dom är engagerade i församlingen Heart och i evangelisarionssatsningen ”Det finns hopp!” tillsammans med Sebastian Stackset.
Välkommen till kvinnofrukost tillsammans med oss i Stockholm Vineyard.
Pris 100 kr som betalas på plats via swish.
Osa 5 november via mail till Karin.b.berggren@gmail.com
Hör lite från Flavia Perez bok ”I Skuggan av Kartellen” här:
Flavia Perez livshistoria tar sin början i miljonprogrammet Jordbro. Som tioåring kastades Flavia in i ett hjärtskärande drama. Som tonåring tvingades hon fly till Sydamerika.
Männen runtomkring henne skapade löpsedlar med sin kriminalitet. Flavia led i tysthet, fick ta emot dödshot och hamnade i händerna på en yrkesmördare.
Från Jordbro till Montevideo och vidare till Barcelona och Punta del Este pågick en jakt efter kärlek och bekräftelse. Samtidigt var det en flykt undan kaos.
Flavias utlämnande berättelse skildrar hur en kvinna drabbas av de grovt kriminella männen i hennes närhet. Men den visar också på en kärlek och frihet som är starkare än hat och tjocka fängelsemurar.

Detaljer

Datum:
november 11
Tid:
09:30 - 11:30
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
,

Arrangör

Stockholm Vineyard

Plats

Stockholm Vineyard
Aniaravägen 8
Sollentuna, 191 48 Sweden
+ Google Map